Skip to main content

Levertijd, verzendkosten en retourregeling

Onze prints worden geproduceerd op bestelling, dat betekent dat het item binnen 10 tot 14 werkdagen geleverd kan worden. Alle werken worden genummerd en krijgen een zogeheten white glove service.

De werken worden kosteloos verzekerd verzonden met DHL, u krijgt een email wanneer de verzending plaats gaat vinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen wanneer het uit handen is gegeven aan de pakketbezorger.

Voor de posters is verzending niet gratis, maar bedraagt de verzending € 9.95

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij een retourzending dient er binnen 14 dagen contact opgenomen te worden via contact@gabysfling.nl met de retour aanvraag. Het is verplicht om met dezelfde pakketbezorger (DHL) het werk verzekerd te retourneren. Wanneer het werk niet is beschadigd wordt er binnen 14 dagen het aankoopbedrag geretourneerd.